google-site-verification: google1673b2117cb94912.html
top of page

精彩回顧: 這邊箱收書.那邊箱送書@「綠」得開心市集




上月尾活動浪接浪,除咗學校書展,我哋嘅收書箱同送書箱重去咗由港燈舉辦嘅「綠」得開心市集,支持低碳生活。

.

短短三日,收書箱已經滿到瀉,送書箱亦大受歡迎。有新朋友喺送書箱揾到近期至出版嘅英文書,喜出望外。「書送快樂」成立目的就係書送快樂,每次活動見到愛書人嘅笑臉,我哋無限滿足。

.

「書送快樂」自2009年起,一直是書和愛書人的好拍檔。有心推動看書之樂及資源共享的企業和機構,我們期望能與你們結伴同行,共同努力令香港成為一個喜歡看書的城市。我們還有不少趣味多元的項目,歡迎電郵至enquiry@read-cycling.org 與我們聯絡,商討更多。

_____________________________________

想瞭解更多「書送快樂」:https://www.read-cycling.org/

.

.

.

「書送快樂」 (IR No 91/ 10408) 旗下項目「蒲書館」社區書店,逢周四至周日1-6pm開放,有書,有風景!

◇ 新蒲崗雙喜街17號富德工業大廈19樓A室

Comentários


bottom of page